logo


  A DeSIGNAL Belsőépítészeti és grafikai tervező és kivitelező Bt. 1989-ben alakult általános és speciális építészeti, belsőépítészeti és grafikai, - jellemzően összetett – munkák tervezésére és kivitelezésére. A vállalkozás fő profilja vendéglátó és kereskedelmi létesítmények építészeti (hatósági engedélyezési), belsőépítészeti tervezése és teljes kivitelezése a grafikai (arculati) megjelenítéséig.

A tervezés generál tervszolgáltatást azaz, komplett szakági tervdokumentáció elkészítését és szállítását (geodéziai, építészeti, statikai, gépészeti, konyhatecnológiai, tűzvédelmi) jelenti. A tervezési munka a cég Budapest, II. kerület Csalogány utca 13.-19. alatti irodájában történik, építészmérnök, faipari mérnök és belsőépítész végzettségű kollégákkal.

1998-ban önálló, saját fejlesztésű asztalosüzem beindítását határoztuk el, mely lehetőséget ad a tervezett, egyedi termékek pontos, magas minőségű kivitelezésére. A solymári iparterületen működő műhely bármilyen asztalosipari és bútorgyártási munkák elvégzésére, személyi és felszereltségét illetően alkalmas. Az üzem egyidejűleg végezheti vendéglátóipari berendezési tárgyak, egyedi lakossági valamint ülőbútorok gyártását.
Cégünk több évtizedes alvállalkozói kivitelezési kapcsolatai az építőipar teljes területét lefedi. Bútorgyártási kapacitásunk, egyedi kivitelezői gyakorlatunk lehetőséget nyújt bármilyen építészeti vagy belsőépítészeti munka teljeskörű, fővállalkozói teljesítésére. A tervezési, munkaelőkészítési feladatok és a kivitelezés ilyen összefonódása, munkairányítása pontos és rugalmas teljesítéseket eredményez.

A tervező műterem és műhely közötti kivételesen jó együttműködés záloga a kivitelezésekben és gyártástechnológiában járatos tervezők valamint az asztalosok kreativitása egyazon cél érdekében.

Kotaszek Tibor cégvezető